La CUP adverteix el Govern de Quim Torra: el diàleg amb el govern espanyol de Pedro Sánchez no és possible. En roda de premsa al Parlament aquest dimarts a la tarda, el diputat Carles Riera ha assegurat que "no és possible un diàleg amb l'Estat que permeti parlar d'autodeterminació i de República". "Que ningú s'enganyi i que no s'enganyi ni un minut més a la població", ha afegit.

Els cupaires han celebrat que l'expresident espanyol Mariano Rajoy hagi anunciat que deixarà de liderar el PP i també la política. "Descansi en pau, dins del possible", ha deixat anar Carles Riera. Així mateix, el dirigent independentista ha lamentat que marxi sense donar explicacions sobre la corrupció al seu partit i ha desitjat que respongui aviat sobre les males praxis de la formació "més corrupta d'Europa".

D'altra banda, Riera ha emplaçat l'espai que representen els comuns i Podem a Catalunya i Espanya a comprometre's amb la "destitució del règim del 78" -més enllà de celebrar la marxa del PP de la Moncloa- i ha recordat que el PSOE era al govern espanyol durant la mobilització del 15-M. Riera ha subratllat que "l'alegria" i el "relaxament" dels comuns i Podem sobre el suposat "nou cicle polític" amb Pedro Sánchez és "inquietant".

"Confiança en el govern del PSOE no en tenim cap", ha declarat Riera, que ha constatat que tant el futur ministre d'Exteriors, Josep Borrell, com la resta de membres del nou executiu, són defensors de la "unitat de la pàtria d'Espanya per sobre la democràcia".​