La CUP serà a la manifestació de l'11-S organitzada per l'ANC a Barcelona, com han confirmat també que faran els consellers de Junts i davant el rebuig d'ERC pel to d'aquesta concentració de la Diada. Així ho ha afirmat la seva diputada al Parlament, Eulàlia Reguant, que ha assegurat que des del seu partit comprenen que existeixi aquesta voluntat d'esmenar al Govern entre els manifestants, davant la seva inacció cap a la independència, quan el que cal, segons Reguant "és començar un nou cicle per avançar". En aquest sentit, sobre la gran polèmica abans de la manifestació de l'11-S, l'absència del president Aragonès i la cúpula d'ERC, Reguant ha assegurat que els cupaires es troben còmodes participant en totes les manifestacions populars i que aquesta Diada seran a totes les que defensin una ruptura amb l'Estat: "Anirem a totes les que hi ha arreu del país", ha confirmat a Catalunya Ràdio. 

Retrets a Junts i ERC per les batalles partidistes 

La qüestió de la manifestació ha obert una nova crisi entre els dos partits que conformen el Govern. Davant aquestes disputes constants, Reguant ha volgut demanar a Junts i ERC que abandonin aquestes "batalles partidistes que generen desmobilització i desafecció davant una manifestació més necessària que mai". En aquest sentit, la diputada de la CUP creu que la darrera d'aquestes baralles entre els partits es deuen a una voluntat de "treure protagonisme a la mobilització popular". 

Peticions al Govern 

En els últims dies i davant les declaracions de Jordi Turull en què assegurava que una ruptura del Govern era possible i posaven com a data límit el debat de política general que s'ha de celebrar al Parlament a finals de setembre, aquesta opció ha agafat força. Davant aquest plantejament, la CUP assegura que això és quelcom del qual han de parlar des d'ERC i Junts, no des de la CUP, però ha demanat que, per donar sentit al Govern, el que s'ha de fer és abordar la crisi econòmica alhora que avançar cap a la ruptura amb l'Estat. Amb tot, ha censurat les crítiques de Junts i ha recordat que aquest partit també forma part del Govern que critiquen. 

Sobre el debat de política general de finals de mes "no n'esperem solucions ni res que ajudi a superar els problemes del país. El que voldríem d'aquest curs és que el Govern posi al centre els problemes de la gent en una crisi social i econòmica que de cada cop és més preocupant i més greu amb mesures estructurals que avencin cap a la sobirania del país". 

No tem ser inhabilitada 

Aquesta important cita al Parlament serà interrompuda pel judici d'Eulàlia Reguant arran d'haver-se negat a contestar les preguntes de Vox durant el judici de l'1-O. En aquest sentit, la protagonista ha dit que afronta aquesta situació convençuda de la seva acció: "Confio poc que el Suprem assumeixi la seva responsabilitat i que posar l'extrema dreta com a acusació particular ja era una declaració d'intencions". Amb tot, i davant la possibilitat de quedar inhabilitada com a diputada ha assegurat que no tem aquesta situació, ja que està acostumada a fer política fora de les institucions.