La CUP ha demanat a la Mesa del Parlament que presenti una denúncia contra la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per haver faltat a la veritat durant la seva compareixença a la comissió d’investigació sobre corrupció el 10 d’abril del 2015. Els cupaires fan aquesta petició després que en els últims dies El Público ha difós el contingut d’una conversa que demostra que un treballador de Método 3 va pagar per avançat el dinar a La Camarga entre Sánchez-Camacho i Victòria Àlvarez.

Segons la CUP, és “evident” que la líder del PPC va mentir en assegurar a la comissió d’investigació que el partit havia pagat el dinar perquè hi havia un acord amb el restaurant per carregar les factures directament al PPC. Segons el Codi Penal, mentir en una comissió d’investigació suposa penes de presó de sis mesos a un any o una multa.

La conversa que s’ha fet pública és entre el treballador de Método 3 que va col·locar el centre de flors amb el micròfon i una empleada del restaurant. El contingut de la qual demostraria que Método 3 va pagar per avançat el polèmic dinar. Una versió que contradiria el que va assegurar Sánchez-Camacho al Parlament i davant del jutge.

Davant de “l’existència d’indicis evidents de delicte”, la CUP demana al Parlament que denunciï aquest fet a la fiscalia del Tribunal Suprem per tal que estudiï la interposició de “les accions legals corresponents de naturalesa penal”.