Enganxada al ple del Parlament entre la CUP i el PP per Arnaldo Otegi. Segons el diputat popular Enric Millo, la portaveu cupaire, Anna Gabriel, ha qualificat de "subnormal" el parlamentari popular Juan Milián, mentre aquest intervenia al ple i feia al·lusió al dirigent abertzale. "És inacceptable aquesta manca de respecte no només pel nostre diputat, sinó també en relació a totes les persones que pateixen minusvalideses i que no mereixen aquest tracte d'aquells que utilitzen el llenguatge de forma inadequada", ha criticat el popular.

No obstant, des de la formació anticapitalista neguen cap insult i asseguren que Gabriel ha dit "no és normal" com a queixa a la intervenció de Milián, que ha criticat la solidaritat de la formació de l’esquerra independentista amb Arnaldo Otegi. Precisament, per aquest motiu, els diputats cupaires han abandonat l'hemicicle. 

Malentès amb Romeva

La intervenció del diputat de Milián anava adreçada al conseller Raül Romeva sobre el departament d’Exteriors. No obstant, durant el torn de paraula, Romeva ha defensat també la llibertat d’Otegi. Això ha portat el diputat Fernando de Páramo de Ciutadans a acostar-se a Romeva i dir-li que "ETA és una banda terrorista".  Llavors, hi ha qui ha interpretat que el diputat de Ciutadans deia "terrorista" al conseller. Davant d'això, Páramo ha sortit ràpidament a desmentir-ho i a parlar amb Romeva de nou per deixar-li clar que no l'havia insultat.