La CUP podria reclamar eleccions. Aquesta és una de les propostes que s'han posat sobre la taula i que es podrien debatre al consell polític extraordinari que se celebrarà dissabte a Palamós després que ho hagin sol·licitat tres assemblees territorials: les del Camp de Tarragona, el Penedès i el Vallès.

Així ho explicat aquest dilluns el diari Ara, que exposa que les divergències entre JxCAT i ERC haurien provocat que els cupaires hagin decidit tirar pel dret i activar les bases per concretar quin ha de ser el paper de la formació a partir d'ara.

La possibilitat d'unes eleccions no és l'única proposta que hi ha sobre la taula. De fet, una part de la militància aposta també per deixar els escons buits en senyal de protesta.

Els exdiputats de la formació i representants de l'últim secretariat nacional es reuneixen a Barcelona aquest dilluns per analitzar el context polític, segons informa el diari. Des de la CUP consideren que els dirigents actuals haurien de fer un pas al costat davant la seva poca intenció de desobeir.