Dures crítiques de la CUP cap al Govern. Després de les actuacions policials dels Mossos contra els manifestants en les protestes en el marc de la postsentència, el diputat Carles Riera ha denunciat que la Generalitat ha "ajudat l’Estat en aquesta repressió" dels últims dies a Catalunya i, en conseqüència, ha exigit la destitució del conseller Miquel Buch, la dissolució de la BRIMO i la retirada dels cossos de seguretat de l’Estat a Catalunya.

Riera també ha constat que el Parlament "està buit de poder" i  no té la capacitat per donar respostes i és per això que la ciutadania ho està desbordant tot, tant els carrers com les institucions. En aquest sentit la CUP ha demanat als catalans i a tots els càrrecs electes que segueixin mobilitzats de forma permanent. En aquest sentit, Riera també ha demanat que aquestes mobilitzacions permanents siguin massives, transversals, cíviques i pacífiques.

A més, la CUP també ha reclamat una taula internacional de diàleg per l'autodeterminació i l'amnistia pels presos polítics, i el mateix Riera ha assegurat que les sentències i condemnes de presó "són gravíssimes i de caràcter polític.​