El tinent d’alcalde de Badalona i regidor de Guanyem Badalona, José Téllez, demana a la Fiscalia especialitzada en delictes d’odi que actuï contra el regidor del PP de Badalona, Xavier García Albiol.

Albiol va publicar aquest tuit que fa referència a una agressió durant un partit de futbol a la ciutat.

 

Segons Téllez, la piulada descriu i banalitza “uns fets especialment violents i perillosos, en un Estat que es diu democràtic, com és l’intent de linxament a un càrrec electe pel simple fet de tenir una ideologia concreta”.

“Em sento amenaçat perquè considero que el senyor Albiol fa mofa d'un intent de linxament a una persona que havien confós amb mi. Els seguidors del senyor Albiol poden extreure de la seva piulada que és divertit linxar-me en actes públics”, ha exposat el cupaire.

Téllez ha afegit que “caldria que la Policia o la Fiscalia parli amb el senyor Albiol per tenir coneixement dels fets ocorreguts i qui li ha fet arribar el que va passar aquell dia al camp de futbol de Sant Roc”.

Mitjançant un comunicat, la CUP exposa que “aquests fets tenen una intencionalitat més enllà d’atemorir Jose Téllez, qui democràticament ha estat triat pel poble de Badalona com a regidor i tinent d’alcaldia. Aquesta intenció és la d’atacar i atemorir col·lectivament tots aquells que pensen de manera diferent, generant un sentiment per expansió de por e inseguretat a la resta de la població. Constituint una violació directa dels principis de llibertat, democràcia, dignitat i de respecte als drets humans”.