La diputada de la CUP Eulàlia Reguant ha demanat que Germà Gordó dimiteixi com a diputat de JxSí per la seva vinculació amb les converses del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, així com per haver autoritzat com a conseller de Justícia, segons publica El País, que una fundació cedís a una empresa privada la gestió d’un hospital públic, quan aquesta empresa privada havia fet quatre anys abans una donació de 80.000 euros a CDC.

Precisament, aquest dimarts, durant la reunió de grup parlamentari de Junts pel Sí, Germà Gordó ha demanat la paraula per assegurar que ell no ha participat en cap conxorxa amb el director de l'Oficina Antifrau per variar la direcció de CDC i que sempre informava Artur Mas del contingut de totes les seves converses amb Daniel de Alfonso. 

"Què hem de fer amb una persona que en pocs dies se l’ha vinculat amb una trama de conspiració contra l’independentisme i amb una trama de finançament com a mínim èticament reprovable?”, ha preguntat dirigint-se al grup de JxSí, a qui ha reclamat que es "depurin responsabilitats polítiques"

Segons Reguant, el cas de la gestió de l’hospital Duran i Reynals, a l’Hospitalet de Llobregat, podria ser un cas de finançament il·legal i un nou cas en què Convergència, actual PDC, hauria utilitzat el model sanitari per enriquir-se. De fet, la diputada també ha anunciat que portaran el cas a fiscalia per tal que s’emprenguin accions legals si és necessari per tal de “fer justícia i posar les coses al seu lloc”.  

De fet, també ha apuntat l’exconseller Boi Ruiz com a responsable perquè la seva signatura va ser necessària per autoritzar la cessió. Reguant ha demanat al Govern que no miri cap a un altre costat i que abordi el model sociosanitari català que, segons la diputada, no respon a l’interès comú sinó “a l’interès d’unes poques empreses”.