La CUP ha demanat aquest dimecres al matí la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, pel desallotjament de l'acampada de plaça Sant Jaume. "No pot ser que Torra demani una mobilització permanent un dia i l'endemà el seu conseller desallotgi la plaça Sant Jaume", ha defensat la diputada Natàlia Sànchez des de la concentració. 

Els cupaires ja havien avançat aquest dimarts que demanarien la compareixença de Buch a la comissió d'Interior del Parlament, però ara fan un pas més i en demanen obertament la dimissió. Sànchez denuncia que els Mossos són "permissius amb l'extrema dreta", però en canvi actuen amb contundència" davant les concentracions independentistes. 

En aquest sentit, la diputada ha advertit que l'actuació de la conselleria d'Interior va "de la mal en pitjor" i que "fa tot el contrari del que se suposa que aquest govern independentista haurien de fer". Per això, ha demanat la dimissió de Miquel Buch: "això no hi ha per on agafar-ho".  ​

La cupaire també ha demanat a la ciutadania una "mobilització permanent" i que s'ompli la plaça Sant Jaume els dies 28 i 29 de setembre, per tal d'evitar que "la policia feixista que ens va castigar a cops l'1 d'octubre pugui celebrar de forma indigna aquesta violència d'estat", en referència a la manifestació organitzada pels sindicats policials.