“Als votants de Catalunya Sí Que es Pot, us volem amb nosaltres i estem amb els braços oberts per tot el que calgui”, ha assegurat la diputada de la CUP Mireia Boya.

A pocs dies de la celebració del referèndum, la CUP ha fet una crida als comuns per tal que participin en el ple d’aprovació de la Llei del Referèndum. “Sabem que són demòcrates, que volen votar ‘si’ a aquesta llei i tenim la mà estesa per fer els debats i que puguin presentar les esmenes que calgui”, ha reiterat Boya.

Les declaracions de la diputada s'han produït el mateix dia en què un diputat de Catalunya Sí Que es Pot, en concret el membre de Podem Joan Giner, hagi demanat obrir un període d'esmenes a la Llei del Referèndum per poder votar-hi a favor.

Les lleis de desconnexió abans de la Diada

En referència a la Llei del Referèndum i la de Transitorietat Jurídica, la CUP ha demanat que s'aprovin en el ple de la setmana que ve per tal que es puguin presentar abans de l'11 de setembre. "Anem tard", ha advertit Boya. 

Després que la Mesa no hagi tractat l'admissió a tràmit d'aquestes lleis en la reunió d'aquest dimarts, els anticapitalistes han demanat deixar de banda les "astúcies" i optar per la "determinació i la participació".