L'advocat Jaume-Alonso Cuevillas ha acusat el Parlament d'haver disparat "un tret al peu" a la defensa de Carme Forcadell, per les al·legacions que ha presentat en contra del recurs d'empara que va presentar el president Carles Puigdemont. El president a l'exili va presentar recurs d'empara després que la mesa del Parlament va decidir suspendre'l com a diputat, tot i que el ple havia aprovat el contrari.

Cuevillas ha fet un fil amb les seves argumentacions:

"Les al·legacions del Parlament oposant-se al recurs d’empara del president Carles Puigdemont contra la decisió de la Mesa de suspendre’l com a diputat (malgrat que el ple havia decidit el contrari), demostren que calia interposar el recurs sí o sí", ha indicat.

"Acceptar la suspensió, com va fer la majoria de la Mesa, en contra del que havia acordat el Ple, és un acte de rendició. Per més jocs semàntics que s’hi vulguin fer, que, per cert, recorden els barrocs raonaments de les pròpies interlocutòries del Tribunal Suprem", ha afegit.

"Per cert, l’escrit del Parlament suposa també un tret al peu a la defensa de la presidenta Carme Forcadell i la resta de membres de la Mesa de l’anterior legislatura. A què estem jugant?", s'ha preguntat.

"Si això és fer política, definitivament jo no soc d’eixe món", ha conclòs.