El fotoperiodista Jordi Borràs, agredit el passat mes de juliol per un agent del cos de la policia espanyola, ha denunciat la manipulació de Ciutadans Rubí. En el seu compte oficial de Twitter, la formació ha repiulat un tuit humorístic que convertia Borràs en un màrtir de l'espanyolisme.

"La violència segueix augmentant a Catalunya i avui li han trencat el nas a en Jorge. Sembla que l'agressor ha estat un mosso de paisà que, després de cridar-li 'Viva Puigdemont', li ha donat un cop de puny", ironitzava la piulada. "Si us plau, compartiu perquè Espanya sencera sàpiga el que estem vivint", afegia. A més, la publicació contenia una imatge de l'agressió real que va patir el fotoperiodista.

piulada ciutadans Jordi Borràs

Com bé evidencia el perfil, l'usuari que ha emès la piulada és un compte fake. Tanmateix, Ciutadans Rubí s'ha empassat les seves paraules, ha compartit la informació i ha fixat el tuit.

Davant aquests fets, el mateix Borràs ha denunciat la "manipulació" de la formació. "Exemple de com poden arribar a manipular Ciutadans, l’activisme associatiu espanyolista i els seus mitjans afins", ha indicat. "Vergonya", sentencia la piulada.