El secretari general de Ciutadans i diputat al Congrés, José Manuel Villegas, ha exigit al PSOE que retiri la seva moció de censura per poder negociar-ne una altra de conjunta i poder convocar eleccions anticipades. Villegas ha considerat la legislatura actual "esgotada per la corrupció del PP" i que l'única solució possible és "donar la veu als espanyols" per iniciar una nova etapa de govern "net i fort". Villegas també ha defensat que en aquesta nova moció ni Albert Rivera ni Pedro Sánchez serien candidats i el programa de govern tindria un únic punt, la convocatòria d'eleccions.

Villegas també ha afirmat que la seva formació veu amb preocupació les reaccions dels "líders del bipartidisme", ja que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha enrocat en l'immobilisme i el líder socialista, Pedro Sánchez, ha presentat una moció de censura irresponsable. També ha recordat als socialistes espanyols que la solució no és crear un "govern Frankestein" amb el suport dels independentistes.

Villegas ha conclòs que ni la "irresponsabilitat de Sánchez ni l'immobilisme de Rajoy" poden mantenir Espanya bloquejada.