La diputada de Ciutadans Sonia Sierra ha assegurat aquest diumenge que els ''esgarrifa'' que hi hagi polítics que demanin interferir amb el poder judicial, que considera un dels pilars de l'estat de dret. Per això, ha defensat la separació de poders i ha demanat que jutges i fiscals puguin ''treballar en pau''

Sierra ha assegurat que "no pot ser que els pressupostos de tots els catalans depenguin dels pactes que es fan en cambres fosques". També s'ha referit als comptes espanyols reivindicant que tampoc poden dependre del "xantatge dels separatistes".

En declaracions davant dels mitjans, Sierra ha demanat a Pedro Sánchez que deixi de fer "concessions als independentistes". "La majoria de catalans, que vam sortir a manifestar-nos el passat divendres, sentim que l'Estat ens ha abandonat", ha defensat Sierra, que ha recordat que també se senten així jutges i fiscals, cosa que ha qualificat de terrible.

La diputada de Cs també ha lamentat que "cada cop més gent marxi o planegi marxar de Catalunya". "Abans, al MIR, Catalunya era un dels llocs més desitjats. Ara ja no, la gent cada cop ve menys a establir el seu projecte de vida o com a turistes", ha explicat.