La repetició d'eleccions el proper 10 de novembre, podria fer que el PSOE perdés suport, tot i això seguiria guanyant els comicis. Segons una enquesta realitzada per a El diario.es, els socialistes perdrien 5 escons respecte les eleccions del passat 28-A i passarien de 123 a 118.

D'altra banda, qui tampoc en sortiria ben parat és el partit d'Albert Rivera; Ciutadans passaria del tercer al quart lloc i perdria 20 escons, passant de 57 a 37. Aparentment, aquests vots que perd Cs van a parar al PP que, segons l'enquesta, aconsegueix 99 diputats al Congrés, 33 més dels que va obtenir el 28-A.

Enquesta El diario 10 N

Per la seva banda, Unidas Podemos recuperaria la tercera posició i no es veuria excessivament afectada per la irrupció de Más País, amb Íñigo Errejón al capdavant. Els de Pablo Iglesias aconseguirien 37 butaques, cinc menys de les 42 que tenien fins ara i Más País debutaria amb nou diputats.

Vox cau en picat i perd quasi la meitat dels seus diputats, passant de 24 a 13, i ERC i JxCat es mantenen estables: els republicans mantenen els 15 escons i els de Junts per Catalunya passen de 7 a 6. Segons El diario.es, la CUP entraria amb 1 diputat.

El PSOE no en tindria prou amb el suport de Cs per fer Pedro Sánchez president, junts sumarien 155 diputats (la majoria absoluta està en 176) i tampoc en tindrien prou amb Podemos, ja que sumarien el mateix que amb la formació de Rivera.