"Torra allarga el 155". Aquestes són les quatre paraules que ha escollit El Periódico per al titular de la portada d'aquest diumenge 20 de maig, les quals han aixecat molta polseguera a la xarxa. Els usuaris de Twitter critiquen aquest titular i coincideixen a denunciar que s'afirmi que el president de la Generalitat, Quim Torra, vol que s'allargui l'aplicació de l'article 155. 

El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Girona Lluc Salellas ha ironitzat dient: "No sabia que la Generalitat podia aplicar el 155...".

L'actriu Sílvia Bel ha optat per comparar el titular del rotatiu amb la violència masclista: "La dona allarga les pallisses del marit, perquè la molt puta porta faldilles". 

L'escriptor i historiador Biel Figueras ha assegurat que les paraules d'El Periódico són comparables a "dir que Churchill allargava la guerra perquè evitava el desembarcament nazi a Anglaterra".

El fotoperiodista Jordi Borràs ha "descobert" que "la potestat d’allargar el 155 no és dels partits espanyolistes amb vot al Senat o del Govern de Rajoy, sinó que resulta que depèn de Quim Torra".

L'usuari de Twitter Modernet, que compta amb prop de 90.000 seguidors a la xarxa, ha apel·lat directament el director del diari, Enric Hernàndez: "Les víctimes de la repressió allarguen la repressió. Touché, Enric".

Són molts els tuitaires que s'han sentit ofesos per aquest titular i no han dubtat a denunciar-ho en forma de piulades, alguns fins i tot l'han qualificat de "portada que demostra el nivell de la premsa del règim autoritari espanyol". 

Aquest diumenge al matí s'ha confirmat que el govern espanyol mantindrà l'article 155 a Catalunya i no publicarà el nomenament dels consellers que es troben en presó preventiva o a l'exili, segons ha confirmat el mateix PP.

Tot plegat es va decidir ahir, després de l'anunci del nou executiu català per part del president Torra. El president del govern espanyol va tenir una conversa ahir amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, i el de Ciudadanos, Albert Rivera, en la qual van prendre la decisió d'anul·lar la decisió.