El fitxatge de l'alcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià), Dante Pérez, com a número dos de la candidatura del PP a Lleida ha obert una crisi a la formació popular. Alguns sectors no han vist bé la incorporació del qui aquesta setmana encara era militant socialista. 

Un dels que ha protestat ha estat el regidor del PP a Lleida Joan Vilella. "No pot ser que hi hagi una persona que se'n vagi a dormir sent socialista i l'endemà es desperti sent del PP", ha indicat. Vilella ha acusat la direcció del PP de Lleida de fer una "política errònia" fins al punt de convertir el partit "en una formació residual". Ha recordat que els populars van obtenir 120 regidors a les comarques de Lleida, i que actualment només en tenen 20.

El regidor del PP a la Paeria ha defensat que dins el Partit Popular hi havia "gent molt qualificada per ocupar el número dos de la candidatura electoral, que porta molt de temps al PP i ha donat la cara pel partit" i, en aquest sentit, ha lamentat que la direcció del PP de Lleida "no tingui en compte en cap moment l'opinió dels militants".

En un sentit oposat, la regidora popular Dolors López ha defensat el fitxatge, i ha dit que seria "precipitat" valorar com les discrepàncies poden afectar el grup municipal del PP a l'Ajuntament de Lleida. Ha deixat en mans del partit les possibles mesures a prendre arran de les declaracions crítiques de Vilella. Aquest divendres a la tarda està previst que el PP de Lleida reuneixi el comitè de direcció.

Mentrestant, el PSC ha demanat a Dante Pérez que deixi l'acta de regidor i abandoni l'alcaldia de Gimenells.