Fem Consell, la coordinadora de voluntàries i voluntaris del Consell per la República Catalana, s'ha proposat fer créixer el nombre d'inscrits al Consell durant la Diada, més enllà dels 70.000 que ja hi ha apuntats. Per això, els membres de Fem Consell es desplaçaran des de diferents indrets de Catalunya cap a la celebració de l'11 de setembre, a Barcelona. Així ho han expressat a través d'un comunicat, on han indicat que s'han organitzat 12 punts d'inscripció en forma d'envelat al llarg de diferents trams del recorregut de la concentració oficial.

En aquests punts s'oferirà informació perquè tothom qui vulgui, i encara no ho hagi fet, pugui apuntar-se al Consell per la República. A més, també hi haurà la possibilitat que els interessats a fer-ho puguin apuntar-s'hi in situ gràcies a les desenes de voluntaris que els ajudaran en un procés d'inscripció de poc més de cinc minuts.

Fem Consell ja ha fet més d'un centenar de xerrades a 75 localitats diferents, on hi han treballat —de franc— una trentena de conferenciants. Abans del 30 de setembre ja hi ha programades 16 xerrades més, a més de 10 que encara estan pendents de confirmar, segons han explicat.