L'autor del logo del PP i regidor del grup popular en l'Ajuntament de Madrid, Fernando Martínez Vidal, ha decidit abandonar la formació i unir-se a la candidatura municipal de Vox, en no estar satisfet amb el lloc que l'hi havien assignat a les llistes.

"Se'n va del PP fins i tot qui va fer el seu logo", ha afirmat Martínez Vidal, que el gener de 1989 va proposar a Manuel Fraga un esbós amb una au volant, un xatrac, i no una gavina, subratlla, que s'acabaria convertint en el símbol del PP.

Martínez Vidal segueix així els passos del nombre de dos d'Esperanza Aguirre en les eleccions municipals de fa quatre anys, Íñigo Henríquez de Luna, que va anunciar a Twitter que abandonava el PP per unir-se al partit de Santiago Abascal.

L'edil ha assegurat que el ja que li oferia el candidat del PP l'Ajuntament, José Luis Martínez-Almeida, "no es corresponia amb tots els seus anys de servei municipalista".

"No és superba, porto trenta anys servint als madrilenys de forma satisfactòria", ha assegurat Martínez Vidal i ha afegit que, aquells que parlen de regeneració en el PP, porten el mateix temps que ell.

Martínez Vidal ha assegurat que té "moltes paraules d'agraïment" al PP i, de la seva etapa com a regidor en el grup popular, li agradaria que el recordessin per haver col·locat la bandera d'Espanya més gran del país a la Plaça de Colom o per posar el nom de Margaret Thatcher o Carlos Marx a dues places de la capital.

Un "honor" anar a Vox

"Per a mi, aquesta decisió significa continuar servint als madrilenys en altres files en les quals són amics i antics amics de partits", ha recalcat Martínez Vidal, que ha afegit que és un "honor" treballar en el partit de José Antonio Ortega Lara i Santiago Abascal.

Ha mostrat el seu suport al líder del PP, Pablo Casado, per qui va apostar com a president del partit, ja que entenia que feia falta que "una persona jove, amb il·lusió i ganes de treballar" prengués les regnes del partit, però li adverteix que és als "comandaments d'un avió que estava caient en picat".

"Al nou PP li fa falta temps per reconduir la situació", ha postil·lat Martínez Vidal, que ha estat afiliat al PP des de fa 41 anys.

La seva trajectòria política sempre ha estat vinculada amb el municipalisme des que Esperanza Aguirre el va fitxar el 1991 com a assessor.