El politòleg Ramon Cotarelo ha assegurat que ja no vol formar part de la llista de JxCat a Girona. En un fil a Twitter el politòleg ha explicat els motius pels quals "s'esborra" de Junts per Catalunya.

Cotarelo indica que fa uns dies va acceptar tancar la llista independentista per Girona perquè l'hi havia demanat "el secretari general de la Crida en nom de Puigdemont". Tot i això, el politòleg s'ha quedat perplex després de veure la llista oficial, que va sortir publicada ahir al BOE, ja que apareix com a primer suplent.

Cotarelo apunta que el que li ha molestat és que no "li han preguntat res" i no pas el fet de "ser elegit o no". "Queda clar que cap dels dos llocs té possibilitats", afegeix. 

Arribats a aquest punt el suplent de JxCat no pot evitar de preguntar-se: "Si no són capaços de mantenir la paraula davant els de la seva pròpia llista, què faran amb la que donen als electors?". Si més no, Cotarelo ha subratllat que tot i el cop "continuarà votant independentista i la llista del president".

Finalment Ramon Cotarelo matisa que el partit li ha dit que es tracta d'un error i que "ho arreglaran". Fins que no arribi aquest moment Cotarelo no es considera part de la llista independentista.