El politòleg Ramón Cotarelo s'ha enfadat avui amb la CUP perquè s'ha abstingut en la moció contra el president Quim Torra, que ha acabat prosperant per la decisió del jutge Pablo Llarena de suspendre diputats de la majoria independentista.

Cotarelo ho ha considerat un greu error de la CUP, al no secundar el govern per impedir que guanyés la moció unionista. Aquesta demanava avançar eleccions o que el president se sotmeti a una qüestió de confiança.

"La CUP és la 5a columna unionista. L'abstenció és mig vot contra el Govern. Tinguin el valor dels seus desitjos i votin a favor de la moció de censura. Els unionistes els deixaran posar el president i tots els altres sabrem a què atenir-nos", ha indicat visiblement molest el politòleg.

Cotarelo ha afegit que un mandat "amb 4 vots segrestats pel feixisme espanyol no compta". "Si voleu fer fora el Govern, presenteu una moció de censura ambs els 4 vots de la CUP i un president alternatiu. I que cadascú quedi retratat", ha afegit adreçant-se a la CUP.