El vicepresident del Parlament, Josep Costa, ha passat aquest dimarts per l'estand d'El Nacional en motiu de Sant Jordi, on ha explicat el que passa entre bambolines, és a dir, el que passa a la Mesa de la cambra quan no hi ha càmeres. En aquest sentit, Costa ha explicat que "l'amenaça de querella i recurs constant fa que les reunions a vegades siguin desagradables" i ha afegit: "és difícil fer amistat amb aquells que et volen a la presó".

Costa ha lamentat que abans amb un company d'hemicicle d'un altre partit "et podies dir de tot al faristol", però després podies fer un cafè junt, mentre assegura que actualment és impossible i que aquest fet ha estat promogut per Cs i ha arrossegat tot el bloc del 155.

En relació a les eleccions d'aquest diumenge, Costa ha dit que veu provable el pacte PSC-Cs i ha assegurat que és el que vol l'Ibex 35 i la monarquia. També ha assegurat que espera que tots els presos de JxCat que son candidat, Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull, siguin candidats i puguin agafar l'acta.