La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha advertit avui els independentistes que "destrossar la sobirania nacional" suposa que caiguin "sota el pes de la llei" amb els "mecanismes necessaris".

La ministra ha fet un discurs a l'acte celebrat a Torrejón de Ardoz (Madrid) per commemorar el XII aniversari de la Unitat Militar d'Emergències. "Ens sentim orgullosos de ser espanyols i ningú ens podrà arrabassar l'amor per la nostra pàtria. L'Espanya unida i lleial de la Constitució sempre prevaldrà", ha afegit.

En la mateixa línia, ha subratllat que la llei "ens fa iguals a tots i empara, protegeix i estableix els mecanismes necessaris" per a tot el qui "vulgui truncar o trencar aquesta igualtat, així com destrossar la sobirania de la nostra nació".

"Espanya es defensarà i es protegirà perquè la llei sempre guanya el xantatge i els capritxos, i això és el que ens dona una superioritat moral i legitimitat", ha dit.

També ha assenyalat que la Constitució estableix un "marc normatiu" que emana de la voluntat del poble i "tothom qui la vulgui soscavar es col·loca en contra de la llei". "Tot aquell que ho faci anirà caient sota el pes de la llei", ha subratllat.