"Segons Mauricio (en referència a Mauricio Casals, president de La Razón), el Gürtel el controla Mª Dolores (de Cospedal) amb aquests polis (entre els quals hi hauria el comissari Villarejo) i controla tot el partit i vol acabar amb tot l'anterior per heretar Mariano Rajoy i pot ser ella la que utilitzi la Gürtel contra tots".

Aquest és el manuscrit secret que hauria escrit de pròpia mà l'expresident de la comunitat de Madrid i imputat pel cas Lezo, Ignacio González, i que publica aquest dijous el diari digital InfoLibre.

Un manuscrit que vincularia la ministra de Defensa i secretària general del PP amb la Gürtel i que assegura que treballava amb el comissari Villarejo i els altres policies del seu cercle "per heretar Mariano". El que la vincularia directament amb les 'clavegueres d'Interior'.

El text ha estat trobat en una llibreta de la Guàrdia Civil sobre els escorcolls de l'Operació Lezo. La nota no porta data, però sí que porta el segell de la vicepresidència del Govern de Madrid, pel que s'hauria de situar en algun moment de mitjans del 2012. Cospedal, en aquell temps, era presidenta de la Junta de Castella la Manxa.