L'exdiputat de Catalunya Sí que es Pot Joan Coscubiela ha atacat el periodista Toni Soler dient, en to irònic, que la seva opinió és "equilibrada, carregada d’humanitat i respectuosa amb l’altre". En la mateixa línia, l'exdiputat ha acusat Soler de "jutjar amb estil inquisitorial" i de "dividir el món entre els bons (els seus) i els dolents (els altres).

Coscubiela responia d'aquesta manera una piulada de Soler sobre la secretària judicial que va dirigir l'escorcoll a la Conselleria d'Economia. El periodista recorda que el fet que la secretària declarés al Suprem que aquell 20 de setembre va passar por "no és prova de violència".

Toni Soler segueix criticant la secretària i es pregunta si realment va tenir por o estava mentint "per contribuir a la farsa". Aquestes paraules de Soler no han agradat a Coscubiela.  

Ara bé, sembla ser que a Toni Soler no li preocupa el que opini d'ell l'exdiputat de Catalunya Sí que es Pot: "Cada tuit teu reforça (espero que inútilment) el relat falsari que pretén condemnar Cuixart i Sànchez".