Durant la crisi sanitària del coronavirus Vox està fent tot el possible per tal de desacreditar la gestió del govern espanyol, fins i tot robant fotografies. L'última del partit d'ultradreta ha estat publicar un muntatge fotogràfic de la Gran Vía de Madrid col·locant-hi taüts per mostrar "el dolor d'aquesta tragèdia que govern espanyol i els seus satèl·lits mediàtics pretenen ocultar", suggerint que la imatge els ha arribat a través d'un usuari anònim.

Les reaccions a aquesta manipulació no s'han fet esperar i l'autor de la fotografia original, el fotògraf Ignacio Pereira, ja ha demanat al partit liderat per Santiago Abascal que retiri immediatament la fotografia de les xarxes socials i els ha recordat que no la poden interpretar al seu gust. A més, també els ha dit que la publicació de la seva fotografia sense autorització i amb modificacions és del tot il·legal i ha anunciat que emprendrà les mesures legals necessàries contra la formació d'ultradreta.

La reacció de l'autor original de l'obra, que parlava sobre la solitud en les grans ciutats, no ha estat l'única i diversos polítics i molts usuaris també ha carregat i criticat a Vox. Un dels primers a fer-ho ha estat Pablo Echenique, portaveu de Unidas Podemos al Congrés, que la formació d'Abascal dedica molts esforços en "innovar en misèria moral". I, alhora acusa a Vox d'haver realitzat ells mateixos el muntatge.