Les cassolades al carrer ja no només es fan al barri de Salamanca de Madrid. A partir d'aquest dimarts s'havia convocat una manifestació setmanal a la plaça de la Vila de Gràcia, a Barcelona, per exigir que per sortir de la crisi del coronavirus es salvin vides abans que les grans empreses sota el lema "La vida abans que el capital!".

La manifestació, que ha reunit unes 150 persones, ha acabat amb escenes de tensió entre els Mossos i els propis manifestants i ha acabat amb diversos identificats i una persona detinguda perquè s'ha negat a identificar-se, ha escopit als agent si els a donat un cop de cassola.

Durant la protesta, els Mossos han alertat als manifestants que no podien estar aturats a la via pública degut al decret de l'estat d'alarma i els manifestants han respost cridant "feixistes" als agents  i crits a favor de la llibertat d'expressió.

En el moment que els agents s'emportaven la persona detinguda, han tret les porres fer tal de poder desallotjar la zona i poder fer passar el cotxe que se l'emportava a la comissaria entre crits de "vergonya i "Mossos no".

Els convocants demanaven que tots els assistents anessin amb mascareta i respectessin la distància de seguretat.