El president socialista de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha relativitzat els més de 10.900 morts que ja s'han registrat a les residències només de les tres comunitats autònomes que han proporcionat les dades: Madrid, Catalunya i Castella i Lleó, en aquest ordre de major a menor. En una entrevista a Cuatro, García-Page ha declarat: "El problema no és a les residències, no ens enganyem. A les residències no hi ha les persones vàlides que poden ballar o que canten a la nit. A les residències és on hi ha la gent que està molt malaltona".

I sentencia: "Per la mateixa llei de la dependència espanyola, les residències acullen gent que pràcticament no es pot moure, que té més de 90 anys i són grans dependents. Per tant estem parlant de gent que en casos normals una grip normal ja els hagués mort".

García-Page no ha estat lluny de la polèmica des de l'inici d'aquesta pandèmia. El passat 11 de març, dies abans del Decret de l'Estat d'Alarma, va avisar que ningú s'agafés el coronavirus "per fer festa" i deixar de treballar. Posteriorment, en els darrers dies, ha canviat el discurs i demana reforçar les mesures del confinament.