"He donat positiu però em trobo amb total normalitat". Així ho ha confirmat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en un vídeo gravat des de casa seva. La política popular dona normalitat al fet de contraure coronavirus ja que "la majoria" passaran el Covid-19.

Ayuso explica que es va fer les proves i van sortir negatives en un primer moment. Però va sentir les molèsties típiques de l'al·lèrgia i va repetir la prova després d'una entrevista d'ahir diumenge a Telemadrid on no parava de tossir.

La presidenta madrilenya també reivindica que seguirà treballant confinada i que el més important "és la salut i cuidar-se". Pel que fa al seu entorn laboral, remarca que vol tenir cura de no haver afectat cap persona vulnerable.

Ayuso s'ha relacionat amb polítics i periodistes, com Ana Rosa Quintana a la foto, en els darrers dies. A partir d'aquest dilluns trasllada el despatx de la Puerta del Sol al seu domicili i mantindrà videconferències i trucades amb els membres del consell de govern, on continuarà presidint les reunions.