El telenotícies de la televisió pública alemanya ha destacat que Espanya ha registrat avui el nombre més alt de morts des de l'inici de la crisi del coronavirus, però que alhora el govern espanyol "veu raons per a l'optimisme". És la constant contradicció entre les dades i les rodes de premsa matinals de l'equip d'emergència espanyol.

"Més de 10.000 persones ja han mort a Espanya com a resultat de la infecció del coronavirus; 950 pacients han mort en les darreres 24 hores. No obstant això, el govern espanyol veu raons per a l'optimisme", ha indicat.

TV alemanya

"Més morts que mai en un sol dia a Espanya", titula la televisió alemanya

La televisió alemanya ha recordat que els 950 morts d'avui són la xifra més alta registrada fins ara en un sol dia. "Altres dies havien tingut 800 morts en cinc ocasions consecutives", recorda.

Atribueix l'optimisme al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que ho ha argumentat dient que "s'ha arribat al pic" i que hi ha un "rècord de curats": 4.100 persones.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat