El judici contra Cristina Cifuentes queda suspès sense nova data. Com a conseqüència de la situació desencadenada pel coronavirus, l'Audiència de Madrid ha decidit ajornar la vista contra l'expresidenta autonòmica per la falsificació del seu màster de la Universitat Rei Joan Carles. Estava previst que comencés el pròxim dilluns 11 de maig. Cifuentes és acusada de ser la inductora de la falsificació de l'acta que acredita que havia defensat el seu màster, una defensa que mai no va tenir lloc.

Segons assenyalen fonts judicials, "la Secció 15 de l'Audiència Provincial de Madrid ha suspès, a causa de la situació sanitària que travessa el país, la vista pública del judici contra Cristina Cifuentes, Cecilia Rosado i María Teresa Feito per la presumpta comissió d'un delicte de falsedat documental en relació a l'anomenat 'cas Màster', a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid". Aquestes fonts precisen que "de moment, no s'assenyala nova data".

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid va dimitir ara fa dos anys, el 25 d'abril del 2018. No ho va fer pel cas del màster, sinó després de la difusió d'un vídeo on l'enxampaven robant cremes en un centre comercial.

 

Seguim l'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món