Davant la manca de recursos dels hospitals catalans per a la recerca i el tractament del coronavirus l'ANC ha engegat la campanya #1MiliódeMascaretes amb l’objectiu d’abastir la ciutadania de mascaretes.

L’Assemblea ha ajudat a fer arribar les primeres 105.000 mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania a través dels lots autoconfeccionales que es venen als supermercats Bonpreu. Ara amplia el repte, i a través de la col·laboració ciutadana i institucional, es volen confeccionar i distribuir un milió de mascaretes perquè els ingressos que s’obtinguin vagin destinats a la recerca i el tractament del coronavirus als hospitals catalans.

Els particulars, a banda d’adquirir el lot autoconfeccionablepoden fer donatius a través del web 1miliodemascaretes.cat, així com oferir-se a formar part dels equips de les assemblees de base per confeccionar mascaretes directament. 

També es convida a empreses, organitzacions i ajuntaments a ajudar a la distribució o aportar material, teles o goma, per fer mascaretes.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.