El PSC i el PP han suspès durant 15 dies les activitats de partit pel coronavirus. Per la seva part, els socialistes, han informat en un comunicat que recomanen suspendre per ara els actes, cursos de formació, congressos o assemblees a nivell de partit, federacions, agrupacions, i de la Fundació Rafael Campalans, així com les reunions previstes a la seu del carrer Pallars de Barcelona.

Per contra, es mantenen les visites de caràcter individual, com la programada per dijous a Lleida del primer secretari del partit, Miquel Iceta, on s'entrevistarà amb la Plataforma de la Fruita Dolça, visitarà el Centre d’Interpretació del Món Rural d’Alcarràs i es reunirà amb el Fòrum d’Empresaris i també es mantenen els contactes amb els mitjans de comunicació.

El PSC seguirà pendent de les indicacions que emetin les autoritats sanitàries i fa una crida a seguir aquestes recomanacions. Podrien prorrogar aquest període de 15 dies de suspensió d'activitats de partit en funció de l'evolució del virus.

Per altra part, el PP, que també ha suspès les seves activitats durant les dues pròximes setmanes, ha constatat que la decisió l'han pres davant "les mesures adoptades per les autoritats sanitàries" per evitar la propagació del virus.

Els populars han explicat que aquesta decisió comporta la cancel·lació de diferents actes previstos per a aquesta setmana, com a aules de formació i l'IX Campus de Nuevas Generaciones de Catalunya previst per als dies 21 i 22 de març. La formació ha afirmat que seguirà totes les indicacions que indiquin les autoritats sanitàries i "ampliarà aquestes mesures si així fos requerit".