Cadascuna de les sessions telemàtiques que s'han celebrat al Parlament des de l'inici de l'estat d'alarma s'ha hagut d'interrompre per solucionar algun problema tècnic. Des de dilluns i durant les properes setmanes, compareixeran tots els consellers del Govern per explicar la gestió que n'estan fent les respectives conselleries contra la crisi del coronavirus. I al PSC s'han atipat de com funcionen aquestes trobades per videoconferència. 

La portaveu socialista al Parlament ha demanat aquest dimecres per carta al president de la cambra que reconsideri el format de les compareixences i que es plantegi la possibilitat de fer-les presencials, de manera reduïda. Argumenten la sol·licitud per la "multitud d'incidències tècniques que no permeten celebrar la sessió amb la normalitat necessària per la funció de control dels diputats". I afegeixen que "donen la imatge adequada cap als ciutadans que vulguin seguir aquestes retransmissions" pel Canal Parlament.

Davant d'aquesta constatació, des del PSC reclamen a Roger Torrent que hi posi remei i plantegen com a alternativa la celebració de plens en format reduït, com fa el Congrés, "fins que la Cambra disposi de les eines necessàries per poder realitzar aquestes sessions amb el suport tècnic necessari".