Begoña Gómez, esposa del president espanyol Pedro Sánchez, ha donat positiu per coronavirus. Així ho han comunicat des de La Moncloa, que traslladen que tots dos "es troben bé, es mantenen a La Moncloa i segueixen en tot moment les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries". El positiu de Gómez se suma als ja coneguts de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, i el de la ministra de Política Territorial, Carolina Darias.

Des de La Moncloa expliquen que de les anàlisis realitzades en les últimes hores a La Moncloa a les persones més properes al president espanyol ha donat positiu en el cas de la seva esposa, que es troba bé i seguint mesures de prevenció. Pel que fa a Montero i Darias, l'executiu espanyol subratlla que "totes dues es troben al seu domicili i el seu estat de salut és bo". La notícia s'ha conegut poc després de la compareixença de Sánchez per anunciar el decret d'estat d'alarma.

En saber-se la notícia, en una piulada al seu compte de Twitter, el president Quim Torra ha traslladat a Sánchez els seus "millors desitjos per a una ràpida recuperació de la seva dona" i ha enviat "molts ànims i força a tota la seva família".