La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha retret al president de la Generalitat, Quim Torra, que hagi convertit la crisi del coronavirus en "l'inici de la campanya electoral".

En una entrevista a Ràdio 4, Marín ha reclamat "altura de mires i posar els interessos personals a banda" en una situació com l'actual i ha conclòs que no és moment de fer política. D'aquesta manera, s'ha referit a les discrepàncies del Govern que demana mesures més contundents i un confinament de Catalunya a l'executiu de Pedro Sánchez. Segons Marín, el govern de l'Estat és qui té tota la informació i a qui s'ha de donar confiança perquè s'encarrega de dirigir la crisi.

"Desitjo, espero i confio que el Govern de la Generalitat malgrat les discrepàncies faci el que ha de fer, que és treballar conjuntament amb el govern d'Espanya i la resta d'administracions autonòmiques i locals. No és moment de fer política", ha defensat Marín.

De fet, ha qualificat de "lògic" que hi pugui haver discrepàncies sobre les mesures i que s'expressin "al lloc que correspon", però ha reclamat que es treballi conjuntament i de manera coordinada per "lluitar" contra el virus.

Per la seva banda, el president Torra ha respost a la presidenta de la Diputació de Barcelona que en l'últim que pensa és en una campanya electoral i li ha recordat que ja ha dit que no es presentarà a les eleccions.

"Només treballo per la salut i la vida dels nostres conciutadans. Necessitem un gran acord de país per confinar-lo totalment. Compto amb tu", ha afegit Torra a través del seu compte de Twitter.

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus covid-19 a Catalunya, l'Estat espanyol i el món