L'exdiputada dels comuns al Congrés i infermera de professió, Marta Sibina, ha exigit als governs català i espanyol que el personal sanitari tingui accés a tests periòdics de coronavirus per tal de poder controlar si està infectat i així no contagiar a les seves famílies i poder seguir treballant per combatre la pandèmia.

Així ho ha assegurat en un fil de Twitter després de constatar que arriba a casa després d'haver treballat amb la mateixa mascareta durant set dies a màxima exposició i, per tant, té por de contagiar els seus familiars.

En el mateix fil, Sibina assegura que el personal sanitari té dret a saber si està contagiat perquè volen "seguir cuidant, perquè ens necessiten les persones amb la covid-19" i també perquè no volen contagiar als seus familiars. Alhora ha preguntat si "és molt demanar que ens feu test a les que estem tan exposades?".

Altres motius per demanar aquests tests periòdics és perquè el personal als hospitals, en el seu cas a Granollers, és escàs i no son prou professionals ni tan sols per fer els descansos com toca i per tant tampoc poden posar-se malalts. 

Per últim, Sibina, ha demanar que la policia no vagi davant del seu hospital cada tarda a les vuit i mitja del vespre a posar Resisitré ja que, segons ella, no és una cançó que animi al personal, sinó tot el contrari. Sibina ha afegit que si volen posar música, en tot cas, posin la novena simfonia de Bethoven.