El Cap d'Estat Major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroya, ha fet una crida aquest dilluns a no abaixar la guàrdia davant la pandèmia i continuar treballant "tots junts" per vèncer el Covid-19, al qual s'ha referit com a "virus estimat".

"Avui comencem una nova setmana d'esforç continuat per vèncer al nostre virus estimat", ha apuntat el JEMAD en roda de premsa al Palau de la Moncloa després de la reunió del comitè de gestió tècnica del coronavirus.

El general Villarroya ha afirmat que "la victòria és a prop" però precisament per això és important "no abaixar la guàrdia", ser "constants en l'esforç" i no perdre terreny a l'avançat fins ara. "No malgastem el sacrifici de molta gent i continuem treballant tots junts", ha demanat.

Aquest dilluns participen en l'Operació Balmis un total de 7.649 militars a 262 localitats, on continuen amb les seves tasques de desinfecció d'instal·lacions crítiques i serveis essencials, suport a la mobilitat, potenciació de la capacitat hospitalària i col·laboració amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món