El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha considerat "positiu" l'acord amb Cs per aprovar la sisena pròrroga de l'estat d'alarma i ha obert la porta a pactar els pressupostos generals de l'Estat amb la formació d'Inés Arrimadas. En una entrevista aquest dimarts al matí a la 'Cadena SER', Garzón ha dit que és una "bona notícia" que els partits "comencin a abandonar les trinxeres" que han portat a una "política hostil".

El ministre de Consum ha argumentat la necessitat del "diàleg" i la "negociació" per tractar elements fonamentals, com la lluita contra l'atur, que serien "impossibles" d'abordar si es pensa "tot el dia en les eleccions". "És bo que anem trencant aquesta dinàmica", també amb una futura negociació dels pressupostos, ha dit.

"Jo estic encantat d'asseure'm amb qualsevol diputat de Cs" i tractar d'assolir una "aproximació", ha dit Garzón, que ha negat que pactar els pressupostos amb ells el pugui incomodar. “La clau són els continguts”, ha remarcat. "Tenim més marge d'entesa que el que mostra la crispació actual", ha afirmat.

 

EN DIRECTE | L'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món

MAPA | Els contagis de coronavirus a Catalunya per municipis i barris

MAPES | L'impacte del coronavirus a Catalunya per regions sanitàries

🔴 Segueix ElNacional a Telegram