Quatre mesos de presó per al primer processat a Equador per violar el toc de queda. Un tribunal de la província equatoriana de Los Ríos ha condemnat un home per burlar l'estat d'excepció que va decretar el president, Lenin Moreno, per combatre l'expansió del coronavirus. L'acusat, Cristopher Brayan MH, va ser detingut dimecres de matinada quan circulava per la localitat de Vinces. El toc de queda aplicat des del dimarts és efectiu des de les nou del vespre fins les cinc de la matinada.

Segons el govern equatorià, ja hi ha 165 infectats pel brot de coronavirus i tres morts. El president Lenin Moreno ha agraït a través de les xarxes socials el compliment de l'aïllament, a què ell mateix s'ha sumat des del Palau de Govern: "Agraeixo els equatorians que no surten als carrers, els mitjans de comunicació que mantenen informada la ciutadania, els artistes, esportistes i influencers pels seus missatges i el recolzament per promoure que tothom es quedi a casa".

L'avís no agafa per sorpresa a ningú. A través de twitter també han difós el missatge: "La salut dels equatorians és la nostra prioritat". I acompanyen el missatge d'un dibuix amb dues mans entre reixes on recorden que la pena pot arribar fins els 3 anys de presó.