La presidenta del grup municipal de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha declarat aquest dissabte a través d'un vídeo a les xarxes socials que el govern de l'alcaldessa, Ada Colau, "està absent i desorientat" en la resposta a la crisi social i econòmica pel coronavirus.

"La confiança que necessita la ciutadania arribarà prenent mesures reals i urgents, no fent concerts", ha assegurat Artadi amb referència al concert musical que l'Ajuntament anava a promoure a les terrasses de Barcelona.

La líder de JxCat també ha reclamat voler conèixer tots els detalls de l'expedient que s'havia obert malgrat que Colau ja ha anunciat que no destinarà diners públics a l'acte.

"L'alcaldessa ens anuncia aquesta despesa (200.000 euros) el dia després de conèixer-se que l'Ajuntament ja preveu una reducció d'ingressos superior als 300 milions d'euros aquest any", i ha explicat que JxCat està treballant des del dia que es va declarar l'estat d'alarma per oferir proposades que facin front a la crisi.