El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, obrirà dilluns que ve a les 10 hores les compareixences telemàtiques que faran els membres del Govern en diferents comissions del Parlament per explicar les mesures per fer front a la coronavirus.

La consellera de la Presidència i portaveu del executiu, Meritxell Budó, donarà explicacions dimarts; la consellera de Salut, Alba Vergés, el dimecres 8 d'abril; la seguirà el conseller de l'Interior, Miquel Buch, dijous 9 d'abril. Passat pasqua, les compareixences es reprendran el 14 d'abril amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i el darrer en donar explicacions serà el titular de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, el 27 d'abril.

Pel que fa a la resta de conseller, el dimecres 15 d'abril serà el torn del nou conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé; dijous 16 compareixerà la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el dia següent ho farà la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; el dilluns 20 passarà per la comissió parlamentària el titular de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el 21 d'abril ho farà la consella de Justícia, Ester Capella; el dia 22 el conseller d'educació, Josep Bargalló; i divendres 24 d'abril la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

unnamed (1)

Totes les compareixences es faran per via telemàtica i s'emetran en directe pel Canal Parlament, de la mateixa manera que fa uns dies es va fer la compareixença del president de la Generalitat, Quim Torra.