El director adjunt operatiu de la policia espanyola, José Ángel González, ha protagonitzat un gest molt comentat avui a la roda de premsa de l'equip tècnic espanyol, quan s'ha posat a tossir.

Mentre parlaven altres membres de l'equip espanyol, s'ha pogut sentir també com estossegava de fons. Quan ha aparegut en pantalla tossint, s'ha tapat la boca amb el puny, i no amb el colze, tal com es recomana aquests dies.

Es dona el cas que el director adjunt operatiu (DAO) de la Guàrdia Civil, el tinent general Laurentino Ceña, també va començar tossint en la roda de premsa de l'equip espanyol  i va acabar donant positiu a les proves del coronavirus, amb la qual cosa va haver de ser substituït. Una de les imatges de la setmana passada mostra com Ceña va tossir molt a prop del director adjunt operatiu de la policia espanyola.

A diferència de Catalunya, on els dirigents polítics compareixen sempre en solitari, a les rodes de premsa de l'equip espanyol contra el coronavirus ho fan en grup, i sovint no mantenen la norma de guardar l'espai mínim entre ells.