El Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) ha posat en marxa aquest dissabte una enquesta online per conèixer l'opinió dels habitants de Catalunya sobre el confinament i l'impacte de la pandèmia causada pel coronavirus

L'enquesta va dirigida als ciutadans majors de 15 anys i el mostreig es farà pel mètode conegut com a 'bola de neu': cada participant haurà de convidar altres persones a respondre-la per aconseguir la màxima quantitat de perfils.

Camp Nou assaig coronavirus FC Barcelona

FC Barcelona

L'objectiu és que, "en un temps raonable" hi hagi prou respostes per poder fer ponderacions i encreuaments adequats. El qüestionari inclou preguntes sobre com es viuen les circumstàncies creades per la pandèmia i preguntes sobre el perfil de la persona que contesta.

El CEO confia que així podrà explorar la possibilitat de ponderar les respostes per algunes variables i acostar així els resultats obtinguts als que es podrien aconseguir amb una enquesta feta amb una mostra representativa.

Per respondre l’enquesta s’ha d’accedir a aquest formulari, disponible també al web del CEO.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.