El líder del PP, Pablo Casado, descarta ara per ara una moció de censura amb Vox contra Pedro Sánchez i diu que la prioritat és ara “sortir de la catàstrofe”. En una entrevista a Es Radio, Casado ha assegurat que,"tot i que el govern ho està fent molt malament", “cal veure com en sortim abans de començar a canviar l’equip quirúrgic abans de l’operació”. En aquest sentit, ha dit que estan fent una oposició “ferma” i que estan sent “durs” amb el govern però que, al mateix temps, “ara no és moment de parlar de: surt tu per posar-me jo”. “S’han de proposar alternatives i fer oposició”, ha afirmat. D’altra banda, Casado ha tornat a acusar Sánchez “d’ineficaç” i ha reclamat de nou material per als professionals i “tests massius”.

També ha acusat el govern de no tenir “pla” i ha dit que s’asseuran a la comissió per a la reconstrucció però que no permetran que els facin “responsables” de la gestió de la crisi.

Casado també ha reclamat mesures urgents per a l’economia perquè hi ha moltes empreses que no poden esperar més. “Aquest govern no té pla i un cop superem la pandèmia tindrem una crisi gravíssima”, ha insistit.

El líder del PP també ha dit que no donaran suport a una reforma de l’administració de Justícia via “Reial Decret” i ha assegurat que Sánchez ha posat “la diana” en aquest àmbit en ple estat d’alarma. “Les lleis orgàniques i, sobretot, la independència del poder judicial és fonamental”, ha insistit.

 

Seguim l'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.