Incertesa per un possible nou cas de coronavirus al Palau de La Moncloa: la vicepresidenta primera Carmen Calvo. La dirigent socialista, que va ser ingressada aquest diumenge a la tarda per una infecció respiratòria, ha donat negatiu en el test que se li va realitzar, però segons La Moncloa "no és concloent". Aquest nou cas podria sumar-se al de les ministres d'Igualtat i Política Territorial, Irene Montero i Carolina Darias, que ja havien estat diagnosticades. Begoña Gómez, esposa del president Pedro Sánchez, també va donar positiu. Caldrà esperar més proves en el cas de Calvo.

Des del govern espanyol expliquen que "el resultat de la prova del coronavirus practicada a la vicepresidenta Carmen Calvo ha estat negatiu, però no es considera concloent". És per això que continua hospitalitzada, tractada per la infecció respiratòria i en una habitació aïllada. Li seran practicades les proves "que determinin els facultatius" i se'n donaran a conéixer els resultats quan es tinguin.

Segons van informar des de la Moncloa aquest dilluns, la dirigent socialista va acudir diumenge a la tarda a la Clínica Ruber de Madrid i, "després de les proves mèdiques fetes, els facultatius van decidir que s'hi quedés per rebre el tractament prescrit per a la infecció respiratòria". Des de l'executiu espanyol van precisar que "entre les proves mèdiques fetes, s'ha fet el test del coronavirus", que finalment ha donat negatiu.

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món