L'afectació del coronavirus al govern espanyol podria augmentar. Segons informen des de la Moncloa, la vicepresidenta primera Carmen Calvo es troba hospitalitzada en un hospital madrileny per ser tractada per una infecció respiratòria, en base al diagnòstic mèdic. No obstant això, entre les proves que se li han fet hi ha també el test pel coronavirus. Dos ministres, Irene Montero i Carolina Darias, ja van donar positiu en les proves fetes, així com també Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, 

Segons informen des de la Moncloa, la dirigent socialista va acudir diumenge a la tarda a la Clínica Ruberde Madrid i, "després de les proves mèdiques fetes, els facultatius van decidir que s'hi quedés per rebre el tractament prescrit per a la infecció respiratòria". Des de l'executiu espanyol precisen que "entre les proves mèdiques fetes, s'ha fet el test del coronavirus". Quan se sàpiguen els resultats de la prova, els faran públics.

El govern espanyol assenyala que "Carmen Calvo, funcionària de carrera, es troba a la clínica Ruber (clínica privada), de Madrid, d'acord amb els convenis de Muface, la mutualitat pública a la qual pertany".

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món