Laura Borràs sí que es reunirà telemàticament amb Pedro Sánchez. Ho farà demà dijous, a dos quarts d'una del migdia, que és quan l'ha convocat el president espanyol en el marc de la seva ronda de contactes per als pactes de la Moncloa 2.0. Això sí, la portaveu de JxCat ha volgut advertir que ells no hi seran "per a blanquejar res", i menys sota l'esquema dels acords de fa quaranta anys. Hi anirà per escoltar però, sobretot, ser escoltada.

En un vídeo des de casa seva difós per JxCat, la portaveu parlamentària assegura que ells “hi seran per escoltar però sobretot per ser escoltats, per oferir propostes i mesures per sortir de la crisi econòmica que tindrem després de l’emergència sanitària”. Això sí, Laura Borràs llança un advertiment a Sánchez: “No hi serem per a blanquejar res, que és el que aquest nom de pactes de la Moncloa evoca”.

En aquest sentit, la cap de files de JxCat a Madrid critica que "un govern que ha pres competències però evacua responsabilitats difícilment pot oferir uns pactes, quan no ha estat capaç de fer-los quan calia escoltar tothom".

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món