Tan sols un programa, el del passat dissabte 11 d'abril, ha durat l'espai de l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau a Betevé. La proposta, anunciada el passat mes de març, va sorgir de la necessitat, segons Colau, de donar "veu als nens i les nenes" que estan passant el confinament a casa seva. Qui deixarà de teniu aquesta veu és la mateixa alcaldessa que responia les preguntes dels infants des de l'Estimat diari Barcelona: l'alcaldessa respon als infants.

En declaracions a El País, el director de Betevé, Sergi Vicente, argumenta que s'han adonat que "amb un programa era suficient" i s'havien adonat que les preguntes dels més menuts "es van repetir molt i hagués estat redundant". Així doncs, aposten per altres formats de l'Estimat Diari que segueixi donant visibilitat a aquest col·lectiu.

Malgrat que des de la direcció del canal ho veuen redundant, Colau continua anunciant a través de les xarxes que aquest dissabte, hi torna: "He comprovat que els nens i les nenes tenen preguntes i molt bones preguntes, per això dissabte passat vam començar un programa i aquest dissabte tornem. Recordeu que podeu enviar les vostres preguntes a whatsapp".

Des del perfil oficial de l'ajuntament de Barcelona i els d'altres districtes com el de Ciutat Vella o el del domini Punt Barcelona, es continua promocionant un programa que ja no existeix.

A l'espera de la versió de Colau, el projecte no va ser ben rebut des del principi pel comitè professional de Betevé on va molestar la falta de pluralitat del programa denunciada per l'oposició davant del Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

En el primer i últim programa, Colau va avançar que celebrarien el Sant Jordi el mes de juliol i va reiterar la preocupació que els nens gravats més li transmetien: com es trobava ella i la seva família.