Ni a Barcelona ni a París. El regidor barceloní Manuel Valls ha aparegut avui finalment a Menorca, on està passant la crisi sanitària del coronavirus en una segona residència. D'aquesta manera ho ha revelat l'emissora francesa de la capital catalana, Equinox Radio, que assenyala que Valls va viatjar a l'illa el 12 de març.

Recorda que la dona de Valls, Susana Gallardo, té una segona residència a Menorca. El viatge va tenir lloc abans que el govern espanyol declarés l'estat d'alarma, però quan a Catalunya ja es demanava a tothom que evités desplaçaments.

Equinox Radio

Qui sí coneixia l'estada de Valls a Menorca és l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que deu el càrrec a l'excandidat de Ciutadans. Segons assenyala l'emissora, els dos polítics mantenen una relació fluïda, i s'han reunit ja dues vegades aquests dies per via telemàtica. També apunta que Valls ha estat en contacte amb el tinent d'alcalde socialista Jaume Collboni.

L'emissora apunta però que Valls podria ser altre cop ministre de l'Interior a França, i que torna a tenir opcions si finalment es tira endavant un govern d'unitat a París.